Vizite transnationale

A3. Organizarea a 3 vizite de lucru la partenerul transnational, pentru schimb de bune practici in domeniu legalitatii de gen cu accent pe reconcilierea vietii de familie cu viata profesionala.

Una dintre activitățile principale ale proiectului este organizarea a 3 vizite de lucru la Madrid, vizite găzduite de partenerul transnațional al proiectului. Aceste întâlniri de lucru au ca scop schimbul de bune practici în domeniul egalității de gen cu accent pe reconcilierea vieții de familie cu viață profesională. Reprezentanții organizației partenere, Consejo General de Enfermería, vor prezenta în cadrul acestor întâlniri cadrul legislativ spaniol, studii de caz, practici bune privind reconcilierea vieții de familie cu viată profesională, soluții găsite pentru diminuarea segregării de gen în sistemul sanitar spaniol.

Participarea a 30 de femei selectate din grupul tinta al proiectului la cele 3 vizite de lucru a fost marit prin actul aditional nr.3 la contractul de finanțare, pentru un numar de 60 de femei participante la schimb de bune practici în domeniul egalităţii de gen cu accent pe reconcilierea vieții de familie cu viața profesională.la partenerul transnational Consejo General de Enfermería – in Madrid, Spania.

REGIUNI JUDETE Nr Participante
Bucuresti-Ilfov Bucuresti 20
Sud-Vest Gorj 10
Olt 10
Sud-Est Galati 8
Vrancea 4
Constanta 8

Distributie pe regiuni, judete a participantelor la vizitele transnationale

Pentru detalii privind procedura de selecție, vă invitam urmăriți atât website-ul proiectului (www.femin.ro) cât și website-ul OAMGMAMR (www.oamr.ro)

Pentru a descărca Metodologia de selecție a participanților la schimburile de experiență transnaționale, vă rugăm dați click aici: Metodologie selectie TN

Pentru a vedea listele cu persoanele validate pentru vizitele transnationale in Madrid, Spania, va rugam accesati documentele de mai jos:

Comunicat presa TN Ars Medica